اگر قصد راه‌اندازی یک وب‌سایت را دارید، احتمالاً اولین گزینه‌ای که با آن روبه‌رو می‌شوید، هاست اشتراکی است.

اما آیا این نوع هاست برای سایت شما مناسب است؟ در ادامه بررسی می‌کنیم که چه نوع سایت‌هایی می‌توانند بدون مشکل از هاست اشتراکی استفاده کنند و چرا.

همراه‌مان باشید!

🏮 اگر اطلاعات‌تان درباره هاست اشتراکی محدود است، پیشنهاد می‌کنیم اول مقاله «هاست اشتراکی چیست» را بخوانید.

چه سایت‌هایی می‌توانند از هاست اشتراکی استفاده کنند؟

هاست اشتراکی، به دلیلی منابع محدودی که دارد، بیشتر به درد این نوع سایت‌ها می‌خورد:

۱. وبلاگ‌های شخصی و رزومه آنلاین

وبلاگ‌های شخصی یا سایت‌هایی که به‌عنوان رزومه آنلاین استفاده می‌شوند، معمولاً محتوای سنگین و حجیمی ندارند و ترافیک زیادی دریافت نمی‌کنند. در نتیجه به منابع زیادی هم نیاز ندارند. پس هاست اشتراکی با هزینه کم و امکانات اولیه مناسب، بهترین انتخاب برای این نوع وب‌سایت‌هاست.

علاوه‌براین، پنل‌های مدیریت ساده در هاست‌های اشتراکی کمک می‌کنند افراد بدون دانش فنی بالا نیز سایت خود را به‌راحتی مدیریت کنند.

اشتراک منابع سرور در هاست اشتراکی
اشتراک منابع سرور در هاست اشتراکی

۲. سایت‌های شرکتی کوچک

کسب‌وکارهای کوچک یا استارتاپ‌هایی که صرفاً می‌خواهند خدمات‌شان را معرفی کنند یا اطلاعات تماس، درباره ما و فرم‌های ساده را روی سایتشان قرار دهند، می‌توانند بدون دغدغه از هاست اشتراکی استفاده کنند.

این نوع سایت‌ها معمولاً به‌روزرسانی مکرر ندارند و بار ترافیکی پایینی دارند، بنابراین منابع مشترک هاست اشتراکی پاسخ‌گوی نیازشان است.

⭐ محتوای مرتبط: مقایسه هاست اشتراکی با سرور اختصاصی (+ بررسی مزایا و معایب)

۳. صفحات فرود یا لندینگ پیج‌ها

لندینگ پیج‌ها یا صفحات فرود، معمولاً برای تبلیغات و جذب لید طراحی می‌شوند و فقط یک صفحه دارند. اگر ترافیک بالا و هم‌زمانی زیادی نداشته باشید، می‌توانید این صفحات را با کمترین هزینه روی هاست اشتراکی راه‌اندازی کنید.

تاکید می‌کنیم که اگر فکر می‌کنید کمپین‌تان بازدید زیادی دارد و ممکن است ترافیک قابل‌توجهی وارد لندینگ‌تان شود و نمی‌خواهید که در چنین مواقعی سرعت صفحه کند و از دسترس خارج شود؛ سراغ گزینه‌ای به‌جز هاست اشتراکی بروید.

۴. سایت‌های آموزشی با ترافیک پایین

اگر در حال راه‌اندازی یک سایت آموزشی ساده با چند مقاله، ویدیو یا فایل قابل دانلود هستید و هنوز مخاطب زیادی ندارید، هاست اشتراکی می‌تواند انتخاب خوبی باشد. این نوع هاست تا زمانی که ترافیک سایت‌تان به حد بالایی نرسیده باشد، برایتان کافی‌ست و عملکرد مناسبی خواهد داشت.

البته برای اینکه فضای ذخیره‌سازی هاست‌ اشتراکی محدود است، پیشنهاد می‌کنیم در کنار هاست اشتراکی، از هاست دانلود هم برای میزبانی فایل‌ها و ویدیوهایتان استفاده کنید تا سایت‌تان سرعت و عملکرد بهتری داشته باشد.

⭐ محتوای مرتبط: چه عواملی روی سرعت هاست تاثیر می‌گذارند؟

۵. سایت‌های فروشگاهی نوپا با محصولات کم

اگر فروشگاه اینترنتی شما تازه‌تأسیس است و محصولات محدودی دارد، می‌توانید با هاست اشتراکی کارتان را شروع کنید. بسیاری از فروشگاه‌های اینترنتی هم در مراحل اولیه با وردپرس و افزونه ووکامرس و روی هاست اشتراکی کار خود را آغاز کرده‌اند.

البته باید در نظر داشته باشید که با رشد سایت، نیاز به ارتقا به هاست قدرتمندتر مثل هاست ووکامرس یا سرور فروشگاهی خواهید داشت و دیگر هاست اشتراکی به دردتان نمی‌خورد.

۶. پورتفولیوها و سایت‌های نمونه‌کار

افرادی مانند طراحان گرافیک، برنامه‌نویسان یا عکاسانی که قصد دارند نمونه‌کارهای خود را به‌صورت آنلاین نمایش دهند، می‌توانند از هاست اشتراکی برای میزبانی سایت شخصی‌شان استفاده کنند. محتوای این سایت‌ها معمولاً سبک هستند، و بازدید هم‌زمان زیادی ندارند، بنابراین هاست اشتراکی از نظر اقتصادی و فنی کاملاً پاسخ‌گوست.

cta خرید انواع هاست 🍋

بهترین سرویس‌های میزبانی وب را از لیموهاست بخواهید

ما متناسب با نیازهای شما، سرویس‌های مختلفی را با سرعت و قدرت فوق‌العاده و قیمت‌های به‌صرفه آماده کرده‌ایم.

شروع قیمت از
سالیانه ۵۹۰ هزار تومان

خرید هاست

چه سایت‌هایی نباید از هاست اشتراکی استفاده کنند؟

در حالی که هاست اشتراکی برای بسیاری از سایت‌ها مناسب است، اما همه پروژه‌ها نمی‌توانند با منابع محدود این نوع هاست به خوبی کار کنند. در ادامه به بررسی سایت‌هایی می‌پردازیم که بهتر است سراغ گزینه‌های پیشرفته‌تر مثل هاست وردپرس، هاست ابری و… بروند.

۱. سایت‌هایی با ترافیک بالا

سایت‌هایی که روزانه هزاران بازدید دارند، به منابع CPU و RAM اختصاصی نیاز دارند. هاست اشتراکی به‌دلیل تقسیم منابع بین چندین کاربر، نمی‌تواند پاسخ‌گوی این حجم از ترافیک باشد. در چنین شرایطی احتمال کندی سرعت یا حتی داون شدن سایت وجود دارد.

بنابراین اگر ترافیک روزانه سایت‌تان بیشتر از ۸۰۰ بازدید در روز است، بهتر است که سراغ سایر انواع میزبانی بروید.

⭐ محتوای مرتبط: استفاده از CDN چه تاثیری روی سرعت سایت دارد؟

۲. فروشگاه‌های بزرگ

فروشگاه‌های آنلاین با صدها یا هزاران محصول، درخواست‌های متعدد کاربران، سیستم سبد خرید، پرداخت آنلاین و مدیریت موجودی، برای اینکه بتوانند از پس درخواست‌ها و پردازش آن‌ها بر بیایند، باید هاستی داشته باشند که منابع زیادی دارد.

استفاده از هاست اشتراکی در این موارد ممکن است باعث کندی و اختلال در فرایند خرید کاربران شود. این موضوع مستقیماً به درآمد سایت لطمه می‌زند.

۳. سایت‌های وابسته به عملکرد آنی

سایت‌هایی مثل سامانه‌های رزرو بلیت، ثبت‌نام آزمون، خدمات پرداخت، یا هر وب‌سایتی که عملکرد آنی و دقیق نیاز دارد، نباید از هاست اشتراکی استفاده کنند. در این سایت‌ها حتی چند ثانیه تاخیر می‌تواند منجر به از دست رفتن کاربر شود. این نوع پروژه‌ها به سرورهایی با پایداری بالا و منابع اختصاصی نیاز دارند.

⭐ محتوای مرتبط: چگونه SSL رایگان را در هاست اشتراکی فعال کنیم؟

۴. پروژه‌هایی که نیاز به دسترسی روت یا تنظیمات خاص دارند

اگر پروژه شما به نصب نرم‌افزارهای خاص، پیکربندی‌های دلخواه، تنظیمات پیشرفته سرور یا دسترسی روت نیاز دارد، هاست اشتراکی به هیچ وجه مناسب‌تان نیست. چون در هاست اشتراکی دسترسی کاربران به تنظیمات اصلی سرور محدود شده تا از تداخل با سایر کاربران جلوگیری شود.

آیا هاست اشتراکی انتخاب مناسبی برای شماست؟

انتخاب هاست مناسب، یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هایی است که در شروع مسیر آنلاین باید بگیرید. اگر تازه‌کار هستید، سایت سبک و با ترافیک پایین دارید یا می‌خواهید با کمترین هزینه سایت‌تان را راه بیندازید، هاست اشتراکی انتخابی مقرون‌به‌صرفه و کاربردی است. اما اگر پروژه‌ای بزرگ یا حرفه‌ای در دست دارید، بهتر است از همان ابتدا سراغ گزینه‌های قدرتمندتر بروید.

برای مقایسه پلن‌های هاست اشتراکی و شروع راحت کسب‌وکار آنلاین خود، می‌توانید به صفحه خرید هاست لیموهاست سری بزنید.

در ضمن اگر سوالی دارید یا به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، در قسمت نظرات برایمان بنویسید تا کمک‌تان کنیم.

اگر برای خرید هاست به مشاوره و راهنمایی نیاز دارید، فرم زیر را پر کنید: * شماره همراه و نشانی ایمیل شما جهت پاسخگویی به شما دریافت می‌شود. ارسال

No comment

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *